„Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, ca văzând faptele voastre cele bune să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.”
(Matei 5:16)


Luni, 07 martie 2022, a plecat din mijlocul nostru pe cărările veșniciei dragul nostru părinte duhovnicesc, învățător, îndrumător, ctitor de biserică și suflete, Pr. lc. Stavr. Constantin Miloș. Îl plângem împreună cu familia îndurerată și îndoliată păstrându-i în suflet veșnic viu chipul de o înaltă ținută duhovnicească și intelectuală.
A fost un vrednic slujitor al Sf. Altar al Bisericii Ortodoxe ,,Sf. Ierarh Nicolae ” din Bocșa Română, mare duhovnic al Parohiei Ortodoxe din Bocșa Română și îndrumător al multor teologi din localitate, dar și din întreg Banatul.
Din Parohia Bocșa Română la îndemnul și sub îndrumarea Părintelui nostru duhovnicesc au urmat slujirea Sf. Altar peste 30 de preoți, diaconi, monahi și mulți profesori de Religie.
Prin plecarea Părintelui nostru duhovnicesc Pr. Constantin Miloș, a plecat și o parte din noi, din copilăria și din tinerețea noastră, căci Părintele nostru a sădit din bogăția sufletului său, în inima fiecăruia dintre noi, iubirea pentru Dumnezeu și aproapele.
Suntem îndurerați și ne rugăm pentru sufletul său, alături de copiii și nepoții săi, cât și de toți membrii familiei greu încercată și îndoliată.
Enoriașii și întreaga comunitate din Bocșa Română în care a slujit aproape 40 de ani, alături de actualul preot paroh Silviu Ionel Ferciug, îl vor păstra mereu viu în inimă, rugându-l pe Hristos Mântuitorul să îi facă odihnă veșnică împreună cu toți drepții și Sfinții.
Veșnica lui pomenire și amintire din neam în neam!

Părintele CONSTANTIN MILOȘ – LUMINĂ ÎN LUME